×
Search (23 Feb 2018)

A trial enhanced search facility has been enabled. Please use the Google Custom Search above.

× A place for general chat about the Jimny. Please make sure you post in the correct section on the site, this way it keeps the site tidy AND ensures you get a more relevant answer.

Suppliers/Dealers or anyone selling with a commercial view in mind CANNOT post here unless responding to a specific request of a member in a "wanted" post.

Suppliers include people "breaking for spares" on a regular basis, when purchasing spares members should ask a supplier what they contribute to the running of the forum particularly if contacted by a Private Message

Suppliers or Members who have contributed to the forum can be identifed by the
logo.[/size][/color][/b]

500 internal server error

More
02 Dec 2018 11:34 #198519 by jackonlyjack
As above just tried to log in on my phone and got this
Fatal error was detected!
please contact the site owner

Anyone else have this ? Martin ?

Jack

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2018 13:12 #198524 by paradox1001
Are you using a browser on your phone or the tapatalk app?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2018 13:25 #198525 by jackonlyjack

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2018 13:26 #198526 by mlines
Replied by mlines on topic 500 internal server error
On a phone?

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Martin

2003 M13 early KAP build.
3" Trailmaster lift with 1.5 Spacers on front
Customised winch bumper and roll cage
235/85R16 Maxxis Bighorns on 16" Rims, 4:1 Rocklobster, Rear ARB locker and on-board air
Corrected arms all-round, rear disks, Recaro seats and harnesses

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2018 13:28 #198527 by jackonlyjack
Yes Android phone on it now
Issue seems to be gone

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2018 15:30 #198535 by S200KYS
Replied by S200KYS on topic 500 internal server error
I had this last week too...

Notified Martin

(on iPhone)

Is It Sunday Christmas Yet?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2018 16:17 #198541 by mlines
Replied by mlines on topic 500 internal server error
It is something to do with the mobile phone network losing the route to my provider.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Martin

2003 M13 early KAP build.
3" Trailmaster lift with 1.5 Spacers on front
Customised winch bumper and roll cage
235/85R16 Maxxis Bighorns on 16" Rims, 4:1 Rocklobster, Rear ARB locker and on-board air
Corrected arms all-round, rear disks, Recaro seats and harnesses

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2018 16:33 #198543 by jackonlyjack
I was using my home wifi then i tried my data no joy with either at the time
But works fine now ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2018 20:59 - 02 Dec 2018 21:00 #198552 by Max Headroom
All mostly okay here but I have had the site run unfeasibly slow in the past - that seems to be all sorted out now.

I say 'mostly' okay because the only peculiarity remaining is that I have to log in twice (computer)....

Every time I log in, nothing happens. So I immediately go through the process again and the second time always works.
Weird and a bit annoying but I can live with it


IF IT AINT BROKE, KEEP FIXING IT UNTIL IT IS
Last edit: 02 Dec 2018 21:00 by Max Headroom.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Dec 2018 15:48 #198571 by jackonlyjack
Yes i suffer with the login on PC have to do it twice
@ Max next time your're asked to login
choose the option under the big jimny logo
login/logout by using this route i only need to login ounce
but tbh it takes around the same time to hit the login twice
:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Dec 2018 16:48 - 03 Dec 2018 16:48 #198577 by Max Headroom
There must be a ghost in the system!

Since mentioning the logging in twice phenomenon in my previous post. I find I can now log in at the first attempt! This has never happened in months!

Bizarre :S


IF IT AINT BROKE, KEEP FIXING IT UNTIL IT IS
Last edit: 03 Dec 2018 16:48 by Max Headroom.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Dec 2018 13:12 #198615 by mlines
Replied by mlines on topic 500 internal server error
This site runs on the Joomla system. In the last year, Joomla has had issues with the session manager. Session manager is what recognises people and keeps their sessions alive. The issues are both around setting up the sessions (having to log in twice), maintaining the sessions (session has been lost halfway through posting a long post) or deleting old sessions (huge number of session open in the database causing the site to run slow)

However only a very limited number of Joomla implementations have session issues, sadly my implementation is one of them (and you will recognise the symptoms listed above).

As so few sites suffer. it is very hard to find whats wrong. Also this is possibly one of the older Joomla sites around (since 2007) so may have some old obscure code lurking around that new sites do not have.

Martin

2003 M13 early KAP build.
3" Trailmaster lift with 1.5 Spacers on front
Customised winch bumper and roll cage
235/85R16 Maxxis Bighorns on 16" Rims, 4:1 Rocklobster, Rear ARB locker and on-board air
Corrected arms all-round, rear disks, Recaro seats and harnesses

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: funkyjimnyooky_123
Time to create page: 0.092 seconds
Powered by Kunena Forum

I hope you enjoy using this forum. Please consider making a donation towards the upkeep of this forum website.