×
Search (23 Feb 2018)

A trial enhanced search facility has been enabled. Please use the Google Custom Search above.

× A place for general chat about the Jimny. Please make sure you post in the correct section on the site, this way it keeps the site tidy AND ensures you get a more relevant answer.

Suppliers/Dealers or anyone selling with a commercial view in mind CANNOT post here unless responding to a specific request of a member in a "wanted" post.

Suppliers include people "breaking for spares" on a regular basis, when purchasing spares members should ask a supplier what they contribute to the running of the forum particularly if contacted by a Private Message

Suppliers or Members who have contributed to the forum can be identifed by the
logo.[/size][/color][/b]

2005 55 vvt

More
09 Sep 2018 11:40 #195813 by facade
2005 55 vvt was created by facade

Jpjimny wrote:
eml staying on even after disconneting batter for 10 mins and scan tool wont delete the camshaft sensor which it is on for, this only came on after disconecting existing and replacing with new part yesterday.


Then the new sensor isn't connected or is faulty, put the old one back and see if you can get the eml to go out.

If it suddenly breaks, go back to the last thing that you did before it broke and start looking there :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Sep 2018 06:53 #195966 by sniper
Replied by sniper on topic 2005 55 vvt
Sounds similar to other posts where the catalytic converters are blocked with debris.........

Can only suggest dropping the exhaust manifold and front section off and investigate, others have reported some success with "cat cleaner".

sniper

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: funkyjimnyooky_123
Time to create page: 0.086 seconds
Powered by Kunena Forum

I hope you enjoy using this forum. Please consider making a donation towards the upkeep of this forum website.